Voor Bedrijven

Zeker voor het zakelijk gebruik van onze units zit u bij Easy Unit self-storage goed. Easy Unit biedt u veel vrijblijvende en kosteloze services, waardoor wij het verschil maken voor de zakelijke klant. Easy Unit self-storage biedt u een uitstekende prijs/kwaliteit.

Bedrijven kunnen gratis gebruik maken van de afleverservice. Goederen van leveranciers worden door een medewerker in ontvangst genomen en netjes in de unit gelegd. De huurder krijgt een telefoontje dat de goederen zijn ontvangen. Zo kunt u zorgeloos verder gaan met uw werk, of eventueel, terwijl uw goederen worden ingeruimd, werken in onze speciaal ingerichte flexwerkplek voor zakelijke huurders. Uiteraard is hier Wi-Fi aanwezig en ook kunt u onderwijl een kopje thee of koffie nemen.
Wilt u overstappen naar een grotere of kleinere opslagruimte? Dit is geen probleem. Bedrijven kunnen één of meerdere units huren met een inhoud tot en met 100 kubieke meter. Ons gebouw is goed beveiligd en verwarmd.

Contract

Het huurcontract is flexibel en wordt afgesloten op maat met één maand vooruitbetaling. Contracten kunnen elke dag van de maand ingaan, behalve op zon- en feestdagen. Contracten zijn maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van 14 dagen.

Direct een unit nodig?

Kom langs en neem het volgende mee:

  • Geldige legitimatie
  • Uittreksel KvK
  • BTW nummer

Teruggebeld worden?

Klik op de onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk een offerte aan via onderstaande knop.

Teruggebeld worden

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u spoedig om u op weg te helpen

Snelle offerte