0172 - 47 06 06

Vandaag nog huren? Zonder borg!

Over ons

Easy Unit is een self-storage voor particulieren en bedrijven. Wij bieden units voor grotere opslag en boxen voor kleinere opslag. Er zijn veel extra's inbegrepen. Speciaal voor bedrijven is er een groot gedeelte van de opslagruimte bereikbaar met de auto of een busje. De chauffeur kan tot de ingang van de unit rijden voor het in- en uitladen van de goederen.

Eigenaar van Easy Unit self-storage is Frans van den Heuvel, een ondernemer in hart en nieren en een garantie voor nét ietsje meer of anders dan standaard. “In Alphen aan den Rijn zijn diverse units voor opslag te huur”, zegt Van den Heuvel. “Easy Unit self-storage heeft een aantal voordelen die lonen. Bij ons zijn er geen langdurige contracten. Een box kan gehuurd worden vanaf één dag en een unit vanaf één maand. Huurders die een unit gebruiken als bedrijfsopslag en bestelde goederen direct bij ons willen opslaan, kunnen gebruik maken van de afleverservice. Een medewerker van Easy Unit zorgt voor de aanname, bergt de goederen netjes op en geeft een telefoontje aan de huurder dat de lading is bezorgd en opgeslagen. Dit is een service van de zaak waar geen extra kosten voor in rekening gebracht worden.” De ruimtes zijn beveiligd met camera’s en een alarm van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Alphen (SBBA). Voor de bezoekers is er het control system. Met een persoonlijke pas wordt geregistreerd wie het gebouw in of uitgaat.

Opslag

De opslagruimtes zijn verwarmd en hebben een aangename temperatuur. De opslagruimtes zijn te huur van één tot honderd kubieke meter. Een unit wordt vaak gehuurd door ZZP’ers en is geliefd bij bedrijven en betaalbaar voor particulieren. Deze units worden vooral gebruikt voor de opslag van voorraden, inboedels of seizoensgebonden producten zoals tuinmeubelen, tenten of wintersportartikelen. Voor particulieren zijn de units een uitkomst bij kortstondige verbouwingen, voor de opslag van meubels bij een verhuizing of als er thuis gewoon te weinig plek is. De boxen worden vaak verhuurd voor de opslag van administraties of kleding. Easy Unit self-storage heeft 280 units in de verhuur. De meeste units zijn met de auto of een busje bereikbaar tot voor de ingang. Voor het vervoer van de goederen heeft Easy Unit self-storage twee busjes. Een bus met en een bus zonder laadklep. Van den Heuvel: “Bij het aan- en uitleveren stellen wij deze busjes gratis ter beschikking. Tussentijds vragen we een kleine vergoeding. De busjes zijn ook los van de verhuur van een unit te huur. Op de website staan de prijzen en mogelijkheden.” Het bedrijf is van veel gemakken voorzien om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken. Er is een lift met een vermogen tot 1000 kilogram en in de hal staan steekwagens, platformwagens, en een pompwagen. Indien nodig zijn er gratis pallets beschikbaar.” Wie een unit of box huurt, kan na een tijdje de behoefte hebben aan een grotere of kleinere ruimte. Het is geen enkel probleem om van opslagruimte te veranderen. Verhuizen betekent inpakken. Easy Unit self-storage heeft een breed assortiment aan verpakkingsmaterialen beschikbaar. Het bedrijf levert diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matras- en meubelhoezen, tape en vele andere verhuisartikelen. Tegen gereduceerde prijzen zijn er diverse complete verhuispakketten verkrijgbaar.

Flexwerkplek beschikbaar
Een extra service die Easy Unit self-storage aan de zakelijke klant biedt, is de flexwerkplek in de kantoorruimte van ons pand.

Op deze manier kunt u gewoon verder gaan met uw zaken, terwijl uw goederen worden in- of uitgeladen. Ook kunt u ondertussen een gratis kopje koffie of thee nemen.

Gratis Wi-Fi, koffie en thee
In het pand van Easy Unit kunt u gebruik maken van diverse gratis services. Ons pand is voorzien van Wi-Fi, handig als u nog even iemand moet mailen. Dit scheelt u weer datagebruik.

Het kan zijn dat u even wilt wachten totdat u spullen in uw unit geladen zijn. Dan kunt u terwijl een gratis kopje koffie of thee halen. Deze services gelden altijd en voor iedereen. U kunt dus altijd als u bij ons komt een kopje koffie of thee halen.  

 

Meer over opslag Meer over hurenOfferteaanvraagBel mij terug !

Heeft u vragen? Vul uw telefoonnummer in
en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Naam:

Telefoon: