Opslagruimtes

Een unit wordt vaak gehuurd door ZZP’ers en is geliefd bij bedrijven en betaalbaar voor particulieren. Deze units worden vooral gebruikt voor de opslag van voorraden, inboedels of seizoensgebonden producten zoals tuinmeubelen, tenten of wintersportartikelen.
Comfort

De opslagruimtes zijn verwarmd en hebben een aangename temperatuur.

Genoeg keuze

De opslagruimtes zijn te huur van één tot honderd kubieke meter.

Voor particulieren zijn de units een uitkomst bij kortstondige verbouwingen, voor de opslag van meubels bij een verhuizing of als er thuis gewoon te weinig plek is. De boxen worden vaak verhuurd voor de opslag van administraties of kleding. Easy Unit self-storage heeft 280 units in de verhuur. De meeste units zijn met de auto of een busje bereikbaar tot voor de ingang. Voor het vervoer van de goederen heeft Easy Unit self-storage twee busjes. Een bus met en een bus zonder laadklep. Van den Heuvel: “Bij het aan- en uitleveren stellen wij deze busjes gratis ter beschikking. Tussentijds vragen we een kleine vergoeding. De busjes zijn ook los van de verhuur van een unit te huur. Op de website staan de prijzen en mogelijkheden.” Het bedrijf is van veel gemakken voorzien om het de klant zo makkelijk mogelijk te maken.

Lift

Er is een lift met een vermogen tot 1000 kilogram en in de hal staan steekwagens, platformwagens, en een pompwagen. Indien nodig zijn er gratis pallets beschikbaar.”

Opslagruimte wijzigen

Wie een unit of box huurt, kan na een tijdje de behoefte hebben aan een grotere of kleinere ruimte. Het is geen enkel probleem om van opslagruimte te veranderen. Verhuizen betekent inpakken.

Verpakkingsmaterialen

Easy Unit self-storage heeft een breed assortiment aan verpakkingsmaterialen beschikbaar. Het bedrijf levert diverse dozen van verschillende afmetingen, inpakpapier, matras- en meubelhoezen, tape en vele andere verhuisartikelen. Tegen gereduceerde prijzen zijn er diverse complete verhuispakketten verkrijgbaar.

Teruggebeld worden?

Klik op de onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Vraag gemakkelijk een offerte aan via onderstaande knop.

Teruggebeld worden

Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u spoedig om u op weg te helpen

Snelle offerte